Velkommen til foredrag baseret på sandheden om livet ♥

Et enkelt møde med mig, gør en verden til forskel for dig!

Disse foredrag henvender sig til private, såvel som til virksomheder. Du finder dem længere nede på siden her.

Skarpe, hjertelige og karikeret foredrag på en og samme tid. Foredrag, med en hudløst ærlig og raffineret tilgang, og med en perspektivering der rammer lige i øjet. Spot on. Der bringes det op til overfladen som det handler om.

Og så vil man opdage, at Kammille altid inddrager sig selv til stor glæde, gavn og latter for alle i salen.

Pia Poulsen udtaler… Tusinde tak fordi du rundede Thisted. Heroppe har vi i hvert faldt fået en ordentlig omgang at tænke over.  Personligt har det faktisk givet mig en stor selvtillid, og vi har her på arbejde talt meget om meningen med det du delte med os. Tak for det. Og så har jeg efterfølgende hørt dine podcasts og meditationer i Kammilles |RUM|lighed – hold da op en tur! Bare jeg havde kunnet invitere hele Thisted med i torsdags. Det var en skøn aften – det er en kæmpe gave, at du er DIG!

Herunder finder du eksempler på foredrag, som har været afholdt for virksomheder og til private:

Foredrag til virksomheder: “Er der en voksen tilstede?”

Dette foredrag henvender sig til virksomheden, som ønsker et løft af særlig karakter. Et løft og kærligt spark UD af dramatrekanten; offer, krænker og redder, og ind i en hverdag med harmoniske og ansvarbevidste voksne på banen.

Ja, for det er et faktum, at mange virksomheder kunne have gavn af flere voksne på banen. Beklager, der er simpelthen for få tilstede.

Kan en 7-årig lede og fordele? Sige fra? Sætte grænser? Tage ansvar? Koordinere?

Næppe!

Alligevel forekommer dette i uhyre mange virksomheder.

 • ja, den voksne er udeblevet, når man undviger sig i at sige fra
 • når man ikke føler sig god nok
 • når man knokler, uden at mærke sin grænse
 • når man bekymrer sig om hvad andre mon tænker om en
 • når man anvender bagtaleri
 • når man mærker misundelse, jalousi eller magtesløshed
 • eller når man bruger kontrol, frem for tillid

Alt dette sker inde fra dramatrekanten; Offer-bøddel-redder. Og det kommer der aldrig noget godt ud af.

Det hele har rødder i noget gammelt, og det opstod et sted mellem vores 0-7`ende leveår. Længere er den ikke.

Men hvordan kan det have indflydelse i dag?

Det skal jeg vise jer. Og det skal være mig en sand fornøjelse at stille skarpt, rydde slør af vejen, og tale lige ud af posen om det vi typisk overser, undgår og forsvarer.

Som altid, tager jeg fat om roden. Ligesom man naturligvis også får fif til hvordan man heler det her indre barn, som jo dagligt knokler rundt i en voksen virksomhed.

Det er hensigten, at skabe indsigt og forståelse for hvor stor indflydelse vores indre liv har på det ydre landskab – fordi målet naturligvis er at få flere voksne på banen, til glæde og gavn for alle i virksomheden, og med langt bedre arbejdsklima til følge.

Tiden er inde til at højre bevidstheden. Samfundet hungrer efter det. Book Kammille til at besøge din virksomhed, institution eller organisation:

button_kontakt-her (1)

Foredrag til private: “Hvorom alting er…”

Forstanden er vores største udfordring, når det gælder helbredelse og autentisk glæde.

Fordi fornuften INSISTERER på at finde en forklaring. Ligesom logikken kun er optaget af at udtænke strategier. Den HADER alt indenfor udvikling, navnlig indenfor det følelsesmæssige, spirituelle og åndelige. Men der er sjældent en logisk forklaring.

Dette foredrag er navngivet; “Hvorom alting er”. Fordi det er sådan det er. Lad os tale om det, det hele handler om. Lad os tale om livet i sin sande og spirituelle udgave.

Ja, for hvor kommer sygdomme egentlig fra? Og hvordan oversætter man dem?

Hvorfor mon nogen bliver raske, og andre ikke gør? Og ordløs healing, hvad er det?

Og hvad med taknemmelighed og rummelighed, hvordan gør man det? Og hvad med det her udtryk; ”alt er godt”, hvad ligger der i det?

Ja, elsker du også universet, og vil du gerne forstå det endnu dybere? Om hvordan det i virkeligheden fungerer? Er det din tur til at vende alt på hovedet, om det du hidtil har lært om livet?

Så er dette foredrag med garanti lige noget for dig!

Du finder priser og betalingsbetingelser lige her.

Tine Rasmussen udtaler… Tusinde tak for et dejligt inspirerende foredrag. Du sagde ikke én eneste ting, som jeg ikke er enig i. Og det er SÅ skønt at vide, at der er andre mennesker “derude” der tænker ligesom jeg. Samtidig fik jeg både Uha- og Aha- oplevelser undervejs – når du talte om at blive spejlet, og om at lære at række ud efter hjælp. Tusinde tak for det, også. Det tydeligst jeg tog med hjem fra i går, var dine ord om at tage 100% ansvar for egne følelser, og se at komme i gang med at hele sig selv!

Foredrag til private: “Kongevejen til mere glæde, fred og ro”

Manglende bevidsthed går i arv.

Vores forældres begrænsede perspektiv blev plantet i os. Ikke af ond vilje. Men sagen er den, at man ikke kan så et frø i andre, som man ikke en gang tror på kan gro i en selv.

 • Er det din tur til at vende alt på hovedet, som du hidtil har lært om livet?
 • Er du også nysgerrig på alt der her med ”Loven om tiltrækning”?
 • Vil du gerne have uddybet; ”det vi sender ud, får vi tilbage”?
 • Og vil du gerne vises eksempler på hvordan universet i virkeligheden fungerer?

Så er det nu!

Ja, for livet opleves indefra og ud. Aldrig omvendt. Der er altså intet galt med partneren, børnene, kollegaen, veninden, naboen, økonomien, eller jobbet. Intet. Der er mangel på noget inde i os. Livet er ét stort spejlbillede. Og hvis du er som de fleste, så lærte du ikke det som barn.

Tiden er inde til at slippe de gigantiske bæreposer fyldt med gamle overbevisninger, grundantagelser, og begrænsede perspektiv, således at vi kan leve det liv vi så inderligt går rundt og længes efter.

Du behøver ingen særlige færdigheder for at deltage, men det er afgørende at du er nysgerrig på dig selv, åben for nyt, klar til at tage ansvar, selvreflekterende, og insisterer på forandringer.


Ovenstående er altså eksempler på foredrag som har været afholdt. Du er velkommen til at sammensætte dit helt eget arrangement, udfra dit eget ønske om hvad temaet skal være. Lad dig inspirere her på min hjemmeside. Eller kontakt mig for et snak, og lad os vende dine ønsker:

Af steder som har været besøgt, kan nævnes…

Hjerteforeningen i Hørsholm
Hornsherred alternativ forening
NLP Skolen i Roskilde
Pusterummet i Hillerød
Slangerup Idræts og Kulturcenter
Jægerspris Kulturhus
Gaardmad i Thisted
Kleines Cafe
House of singing…

Gitte Wilkens udtaler… Den måde du præsenterer din viden på, kombinerede med begge ben på jorden, det har vi brug for. Vil bare sige dig tak fordi du skriver så inspirerende i gruppen på Facebook: Brevkasse – Symptomer & Spiritualitet. Jeg har fulgt med i et stykke tid, og jeg beundrer din ildhu og dine uddybende svar. Dine tanker er spændende og giver stof til eftertanke, og det er jeg jo ikke ene om at mene, kan jeg se. Iøvrigt elskede jeg din artikel om stress og depression, jeg er meget enig!