Emailpolitik og beskyttelse heraf 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, beder vi om din email og navn, til brug for udsendelse af nyhedsbrevet. Intet af dette bliver delt med en tredjepart. Du kan til enhver tid, på enhver email, framelde dig nyhedsbrevet.

Når du tilmelder dig, giver du os samtidig tilladelse til at sende dig inspiration, nyheder, markedsføring, gode tilbud og rabatter. Du kan til hver en tid afmelde dig vores emailliste. Det gør du nederst i vores mails. Eller du kan sende en email til kontakt@kammilleessther.dk så afmelder vi dig hurtigt og inden 48 timer.

Hvad sker der så med din emailadresse, når du er på vores emailliste?

Dine emailadresse er på vej henover Atlanten! Udelukkende fordi det er her Mailchimp har til huse, og fordi din mailadresse vil være i de bedste hænder lige præcis her.

Vi bruger Mailchimp til at indsamle mailadresser og sende emails ud fra. Mailchimp lagrer altså deres data i USA, og dermed også din emailadresse. Det fine er dog, at Mailchimp er godkendt under Privacy Shield ordningen og derfor har garanteret et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Vi stoler på mailchimp. Og passer godt på dig.

Introduktion

Når du besøger mit website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies se vejledning her, og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Personoplysninger, generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min website indsamles og behandles en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger:

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvendes oplysningerne til at optimere services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

​Videregivelse af oplysninger

Der benyttes herudover en tredjeparter til opbevaring og behandling af data, den finder du her. Disse behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til kontakt@kammilleessther.dk

Såfremt du ønkser at indgive en klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

​Udgiver af websitet – ejes og publiceres af:

Kammille Essther
Græsevej 2d, 3550-DK
kontakt@kammilleessther.dk