BodyTranslation© certificering, i eksklusive omgivelser; Comwell Køge Strand!

Nyt hold starter september 2018. Læs med her, og få slutteligt adgang til en gigantisk smagsprøve ♥

Er du klar til at højne din bevidsthed én gang for alle?

Ja, du er jo kommet her på jorden for at forstå din fysiske krop. Ellers kunne du jo lige så godt være forblevet kun åndelig. Men det valgte du ikke.

Ingen symptomer, sygdomme eller skader kan løses på det plan hvor det optræder. Vi er nødt til at stige op til et højere niveau for at finde løsningen… udtaler Kammille Essther

Og når tilbøjeligheden til at kæmpe, bekæmpe, dømme, undres og forhandle med kroppen skaller af, så sker det magiske som ingen begrænset forestilling nogensinde kan fatte. Velkommen.

Artikel i Zoneterapeuternes fagblad, skrevet af journalist Mette Andersen, omhandlende BodyTranslation© certificeringen. Tryk på billedet, og læs hele artiklen:

BodyTranslation© er en rejse ind i, og op igennem organernes hierarkiske orden. En certificering hvor du lærer at undertekste organernes virkelige sprog, og dermed blive i stand til at lokalisere sygdommens sande oprindelse.

En certificering hvor du lærer at tolke og favne følelserne bag, således at du fremadrettet både vil kunne støtte dig selv, men også andre i at blive fri af symptomer, sygdomme og skader.

BodyTranslation© er en certificering i forståelsen for symptom og sygdom som kærligt sprog og nødråb. En tydning i alt det som sker i kulissen. Bag tæppet. En afkodning af kroppens ordvalg. Sammenhæng mellem følelser og symptomer. En læren i broen mellem psyken og fysikken. En certificering i viden, forståelse og med mulighed for heling af symptomer og sygdomme.

Sygdomme vil aldrig blive kureret eller udryddet, med de nuværende fysiske metoder, af den simple grund at sygdom i sin oprindelse IKKE er fysisk… mener Kammille Essther.

Du finder fyldestgørende indhold og oversigt over uddannelsens moduler længere nede på siden her.

Det er altafgørende at lære at samarbejde med kroppen, fordi den så gerne vil samarbejde med os. Men at kunne samarbejde med kroppen indbærer at vi forstår måden den kommunikerer med os på. Ligesom det er vigtigt at forstå de processer kroppen gennemgår, og bidrage med støtte, navnlig når det gælder helbredelse.

BodyTranslation© er altså en uddannelse som beskæftiger sig med følelserne bagved sygdommen, da en sygdom altid vil udtrykke sig således;

Jeg er et symptom på noget ubalanceret inde i dig. Jeg er altså ikke årsagen. Beklager. Du er derfor pisket til at kigge dybere i dig selv. Alt andet vil være omveje, og dermed vil du aldrig komme mig til livs!

Det, vi i dag kalder sygdom er altså blot slutstadiet af en langt dybere følelsesmæssig ubalance. Og det er dén ubalance der skal heles. Ikke symptomet herpå.

For i modsætning til hvad vi måske har fået at vide, så arbejder kroppen aldrig mod os. Den gør det altid så godt for os, som overhovedet muligt, ud fra de betingelser vi giver den. Vi er væsener som består af vibrationer. Og vi er nødt til at at vibrere i harmoni med universet, hvis vi skal komme symptomer og sygdomme til livs.

Hungrer du også efter forståelsen og sammenhæng mellem det fysiske og psykiske, og ønsker du at leve i overensstemmelse hermed, så er denne uddannelse med stor sandsynlighed noget for dig.

Og hvad end du selv er behandler, terapeut, coach, noget helt fjerde, eller ganske enkelt et nysgerrig, videbegærlig og spirituel anlagt menneske, så er denne uddannelse et skridt i retning af en gigantisk, autentisk og kærlig forståelse for kroppens sprog og signaler. Du kan altså flette denne uddannelse ind i dit liv, fuldstændig som det passer dig.

BodyTranslation© er en certificering, udviklet af Kammille Essther. Selve undervisningen er en blanding af viden, visdom og erfaring for hvad der virker, og der undervises både teoretisk og praktisk. Uddannelsen inkluderer også supervision, da forløbet rummer en stor del egenudvikling. Det forventes altså, at eleven helt fra start er indstillet på at gå i dybeden med egne symptomer, egne mønstre, samt af- og udvikling heraf.

Tiden er inde til at komme frem fra dit skjul, og lade din krop blive hørt. Du står på tærsklen til en ny tid. Og du har kun lige sat foden indenfor…

Jeg tager dig i hånden på dit livsforandrende eventyr. Hele vejen. Jeg er din klippe. Vi drager af sted sammen, og graver dine skønneste instinktive reaktioner frem. Det er kærlighed. Og et sprog som kroppen forstår. Så enkelt er det.

Den du er, når du starter med at gå turen, er ikke den samme du kommer tilbage som. BodyTranslation© bliver din rejse for livet. Det ved jeg.

Det bliver en kærlig rejse, hvorfor alle moduler på BodyTranslation© derfor også afholdes i dejlige, æstetiske og eksklusive omgivelser på Comwell Køge Strand.

Hvert modul vil have sit afsæt i organernes hierarkiske orden, også kaldet Heerings Lov. Der tages udgangspunkt i et bestemt organ, og de omkringliggende legemsdele i denne region. Der arbejdes altså i dybden med et givent område, og hver gang ud fra et følelsesmæssigt og helende perspektiv. Ligesom der også hver gang vil være øvelser i plenum. Du finder hver enkel moduls indhold længere nede på siden.

Spiritualiteten vil være det bærende og brede element under hele uddannelsen – og følgende emner vil indgå i større grad:

 • Nervesystemet, kold og varm
 • Sympatisk og parasympatisk nervesystem
 • Traumernes indvirkning på kroppen
 • Følelser som kemisk aftryk, hormoner
 • Gennemgang af alle chakra
 • De kosmiske love
 • Inflammation, bakterier, virus og svampe

Og følgende emner i mindre grad:

 • Genetik, epigenetik
 • Placebo & Nocebo-effekten
 • Naturmedicin kontra konventionel medicinering
 • Arvelighed og kronisk
 • Børn og sygdomme
 • Ordløst terapi
 • Sjælens agenda og hjertes vej
 • Skader, ulykker og såkaldte tilfældigheder

Og hver gang musik, øvelser og/eller healing.

Modul 1 – HUDEN:

Vi starter med huden. Huden er nemlig vort største organ, og det sted hvor sygdomme starter. Huden er vores fysiske grænse til omverden, og i sagens natur dermed også vores psykiske. Huden er det første vi møder andre med, og det første sted vi mærker om noget føles godt elle skidt. Lukker vi for meget ind over vores grænse, vil huden også signalere det til os. Lider vores hud, er det altså tegn på at vores grænse er overskredet. På dette modul dykker vi direkte ned i betydningen af, og vigtigheden i grænsesætning, eller mangle på samme. Betydningen af barndommen, samt sporene tilbage til før-liv. Allergi og eksem som fysisk nødråb.

Modul 2 – FORDØJELSEN:

Maven er vores aller vigtigtest udtrykscenter. Det er med maven vi mærker følelser, og det er maven som sladrer til hjernen om vores følelsesmæssige tilstand. Maven fordøjer alt for os, både mad og følelser, ja hele livet flyder gennen maven. Det er derfor også vigtigt at vores “mavefornemmelse” føles ren. Klar og tydelig, og uden bekymringer som tilstopning. Lider vores fordøjelse er det tegn på, at vi har overhørt vores grænse, og nu ikke er i stand til at fordøje det som er sker. På dette modul kigger vi på følelsen af utryghed som symptom og sygdom. Alvoren af ufordøjet følelser, og indvirkningen på den hierarkiske orden. Fordøjelsesproblemer som fysisk nødråb.

Modul 3 – LEVEREN:

Leveren er kroppens kemiske fabrik. Det sørger for alt der handler om sortering af “affald”. Det er her giftstoffer af enhver art bliver uskadeliggjort. Mad, såvel som selvsaboterende følelser, holdninger, mønstre og tanker. Ja, alt der står til at skulle skilles af med, det sørger leveren lige så fint for. Men lider vores lever, er det tegn på at vi har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, hvorfor vores lever kommer på overarbejde, og må knokle endnu hårdere med oprydningen. På dette modul kigger vi på følelsen af vrede som symptom og sygdom. Selvsabotage kontra selvomsorg. Had og galde som følelse, og hvordan det manifesterer sig fysisk.

Modul 4 – NYRE & LUNGERNE:

Nyrerne regulerer væskebalancen i kroppen. Og væske står for følelser. Nyrer står altså for at opretholde en følelsesmæssig balance. Lungerne står for liv, fordi det er det første vi møder ind med, og det sidste vi slipper den fysiske verden med. Vores åndedrag hele livet igennem.. Nyre og lungerne er altså forbundet med det at leve i følelsesmæssig balance, eller mangel på samme. Lider vores nyre og lunger, er det tegn på, at har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, pålagt leveren overarbejde, hvorfor hele vores nervesystem nu er ude af balance. På dette modul kigger vi på følelsen af angst som symptom og sygdom. Ying og yang, og vigtigheden i balance, eller mangle på samme. Binyretræthed som fysisk nødråb.

Modul 5 – HJERTET:

Hjertets pumpeaktivitet er den styrker der leverer blod rundt til hver eneste afkrog. Det er med hjertet vi giver, og med hjertet vi modtager. Hjertet er vores kærlighedscenter. Kun med hjertet kan vi hele. Kun fra hjertet kan vi dele. Og kun i hjertet kan vi læge vores sår. Et liv afskåret fra kærlighed er med døden til følge. Omvendt er et liv fyldt med kærlighed, et liv fyldt med glæde og sundhed. Lider vores hjerte, er det tegn på, at har overhørt vores grænse, ikke taget os af vores fordøjelse, pålagt leveren overarbejde, overhørt et nervesystem ude af balance, hvorfor vores hjerte nu brister af smerte. På dette modul kigger vi på sorg som symptom og sygdom. Kærlighedens sprog. Blodpropper som fysisk nødråb.

Modul 6 – HJERNEN:

Vi er nu nået til toppen af kroppen, som er hjernen og kroppens kontrolcenter. Hjernen har overblikket, magten og kontrollen. Er vi syge i hovedet, bliver det nu pludselig tydeligt, hvor meget vi har haft held til at overhøre undervejs. Der er nemlig lang vej fra først berøring med noget vi en gang ikke brød os om, vejen op og igennem organerne, til vi når toppen af kroppen. Hovedet. Lider vores hoved er det altså en meget alvorlig og alarmerende rød lampe der blinker. Det er nu absolut sidste udkald. På dette modul vil vi kigge på kontrol som symptom og sygdom. Ordvalg  og sprogets magt. Hovedpine og migræne som fysisk nødråb.

Dette modul bliver også en festlig afslutning på en storslået rejse:

 • Evaluering
 • Certificering med bobler
 • Efterfølgende eksklusiv middag i Comwells lækre restaurant

Der tages forbehold for omrokering af indholdet på modulerne, da vi arbejder intuitivt.

Kammille Essther udtaler… Lad det være klart, at hos dem som forstår og kan læse de forvarslende symptomers betydning, kan sygdomme forebygges, eller stoppes i et tidlidt stadie, fordi den rette følelsesmæssige omsorg for kroppen sættes ind… og tilføjer, jo større nummer vi gør ud af diagnose, jo større drama skaber vi omkring os. Og jo større sandsynlighed er der for, at vi bliver hjælpeløse ofre. Diagnosticering er blot en betegnelse – hverken en forklaring eller et svar. Langt fra endda!

Under uddannelsen får du også:

 • Personlig online supervision af Kammille, fordi det også bliver en særdeles personlig rejse – 3 sessioner ialt, fint fordelt mellem modulerne.
 • Et lukket onlineforum (Facebook) for sparring, backup, udveksling, deling og kærligt følgeskab med dine medstuderende.
 • Alle modulerne i HD kvalitet optagelse. Dine til evig tid.
 • Alle øvelser i skriftlig form. Dine til evig tid.
 • Undervisningsmaterialet i slices. Dit til evig tid.
 • Super lækker forplejning på alle modulerne, Comwell Køge Strand.
 • Afslutningstaffel på Comwell Køge Strand
 • “The Afterwards Lounge” – fælles online supervision efter certificeringen. Altså efter endt forløb. Og lige så længe behovet er tilstede. Hvorfor? Fordi alle skal sendes selvsikkert, rustet og omsorgsfuldt afsted. Derfor ♥

Bemærk; kommer du langvejs fra, og vil du eventuel gerne overnatte fra torsdag til fredag, er det muligt at indhente lidt rabat når du afgiver din bestilling hos Comwell, da du er tilmeldt uddannelsen. Dagsprisen er i skrivende stund 1.045,- kr. Bestilling og betaling arrangerer du i så fald selv.


Eleven certificeres, i, at have gennemført uddannelsen, BodyTranslation© v/ Kammille Essther. Der afsluttes altså ikke med en eksaminering. Og som allerede nævnt inkluderer uddannelsen også supervision, da forløbet rummer en stor del egenudvikling. Det forventes altså, at eleven helt fra start er indstillet på at gå i dybeden med egne symptomer, egne mønstre, samt af- og udvikling heraf. Der vil ikke være lektier i den traditionelle forstand under uddannelsen, men det forventes at eleven selv har interesse i læsning af bøger som foreslås under forløbet.

Det bliver en rejse for livet ♥ Mærk efter, om den kalder det på dig…

Eller har du brug for at mærke længere ind i min energi? Min måde at anskue følelser og symptomer på? Min historie?

Så tryk på billedet herunder. Og få direkte adgang til en times lydfil, under overskriften; “Sammenhæng mellem følelser og symptomer”. Værsågod…

Du kan også også booke en afklarende online samtale. Her mærker vi ind i, om denne certificering er det absolut rigtige for dig:

Tilmelding & Pris:

Certificeringen koster 28.900,- kr. incl alt.

Alt optaget på nuværende holde. Nyt hold starter igen september 2018!

Skriv til mig her, hvis du ønsker at vide besked straks der åbnes for tilmelding:

 

Tine Rasmussen udtaler…  Kammille er den kærligste og ærligste vejleder jeg til dato har mødt. Hun formår at sige tingene lige ud af posen. Her får jeg tilbudt helt andre måder at tænke og agere på, som virker bedre end dem jeg hidtil har praktiseret. Det er lidt svært at sige præcis hvad det er der gør hende unik, men hun udstråler en glød og en optimisme. Og så har hun en stærk tro på, at alle kan udvikle sig, og at alle har evner som de ikke selv ser!

 

Sofia Lykkens udtaler…  Set med mine øjne er Kammille den mest intuitive, målsatte og dedikerede kvinde, du kan finde. Har jeg haft fysiske problemer ser hun lige igennem, og rammer 100% plet på baggrunden, det som jeg reelt set med fordel kan arbejde med. Hun indeholder så meget kærlighed og empati, at det nærmest vil være blasfemi at kalde hende hård, men hun er meget konkret, og gider ikke det jeg kalder “bullshit”